VCA Vol | 't Veiligheidshuys

VCA Vol

Reviews

4 out of 5 stars

Wanneer je leidinggeeft aan mensen op een locatie waar VCA verplicht is, dien je in het bezit te zijn van een VCA VOL certificaat. Ook als ZZP’er dien je VCA VOL gecertificeerd te zijn. In alle andere gevallen volstaat VCA Basis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze en/of andere trainingen, neem dan contact met ons op via 085-0 653 754 of info@hetveiligheidshuys.nl.

 • In de training wordt uitgebreid ingegaan op alle verplicht gestelde onderwerpen van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSvV). 

  Theorie

  Drie weken voor aanvang van de training ontvangen de deelnemers een VCA boek of e-learning. De combinatie van zelfstudie en de eendaagse training van ‘t Veiligheidshuys heeft een hoog slagingspercentage bewezen! 

  Praktijk

  Tijdens de training worden o.a. de volgende onderwerpen behandelt: 

  •  - Wetgeving
  •  - ARBO
  •  - Gevaarlijke stoffen
  •  - Brand en explosie
  •  - Elektriciteit
  •  - Arbeidsmiddelen
  •  - Werken op hoogte
  •  - Persoonlijke beschermingsmiddelen. 

  De training VCA-VOL is toegankelijk voor iedereen. Tijdens de training wordt alle lesstof op een heldere en interactieve manier behandeld en oefenen we met examenvragen. De training wordt op het einde van de dag afgesloten met een digitaal examen op de locatie. Je hebt direct de uitslag! 

  Certificaat 

  Na afloop van de training leggen de cursisten (digitaal) een examen af. Het examen bestaat uit kennis vragen en toepassingsgerichte vragen. Bij positief resultaat ontvangen de cursisten een VCA-certificaat dat 10 jaar geldig is.

 • Wij begrijpen heel goed dat jouw collega’s niet gemotiveerd en gestimuleerd raken wanneer er elk jaar hetzelfde trainingsprogramma afgedraaid wordt. Dat doen wij dus ook niet. Onze lesplannen worden elk jaar vernieuwd en voorzien van nieuwe spelelementen. Ook passen wij elk jaar de e-learnings aan. Zo zorgen wij ervoor dat de trainingen niet alleen leerzaam zijn maar ook leuk zijn om te blijven volgen.

  Daarnaast steken wij de training ook in op behoeftes vanuit de groep óf vanuit jouw organisatie. In het laatste geval zou je kunnen denken aan jaarlijkse thema's. Wij steken de training dan hierop in. Geef het bij ons aan en wij denken graag mee!

 • Graag nemen wij de cursistenadministratie volledig uit handen, evenals de planning en alles wat komt kijken bij het organiseren van opleidingen en trainingen binnen jouw organisatie.

  Bij aflopende certificaten nemen wij ruim van tevoren contact met je op om je hieraan te herinneren en de mutaties voor de herhaling/ het volgende jaar door te nemen. Je hoeft hier zelf niet meer aan te denken!

  Wens je de cursistenadministratie of een deel hiervan zelf uit te voeren, dan staan wij je graag bij waar nodig!

 • Graag maken wij een scherp passend voorstel op basis van jouw wensen. Hierin is maatwerk ook mogelijk.

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Misschien ook interessant

VCA Trainingen

VCA Basis
Bekijk deze training

VCA Trainingen

VCA Basis en VOL Engels
Bekijk deze training

VCA Trainingen

VCA Zelfstudie
Bekijk deze training
Maatwerk

Onze op maat gemaakte aanpak biedt de juiste training, advies en oplossingen die passen bij jouw unieke situatie.

Meedenken

Wij denken graag mee met jouw organisatie en kunnen hierdoor beter inspelen op specifieke behoeften.

Ontzorgen

We nemen de hele cursistenadministratie, planning en organisatie van trainingen voor jouw organisatie uit handen.

Waar en wanneer

Onze trainingen en trainers zijn beschikbaar waar en wanneer jij dat wilt. Wij geven trainingen op locatie door heel Nederland.

Kleine groepen

Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen werken we altijd met kleine groepen waarbij iedereen veel individuele aandacht krijgt.

E-learning en praktijk

Veel van onze trainingen worden ondersteund door e-learning waardoor de praktijktraining echt in het teken staat van praktijkgericht oefenen.

Reviews

4 out of 5 stars

Based on 1624 reviews

Review data

5 sterren reviews

76%

4 sterren reviews

18%

3 sterren reviews

6%

2 sterren reviews

0%

1 sterren reviews

0%

Recent reviews

Leo Pieters
MixMasters

5 out of 5 stars

‘Het was een zeer nuttige en leerzame training, waarvoor mijn dank’

Mohammed Al-Safid
Sanadome

5 out of 5 stars

Het was fijn dat de training gericht was op de horeca, hierdoor heb ik echt iets aan de training gehad en sluit het aan op mijn werkzaamheden.

Marianne van den Heuvel
Tras Logistics

5 out of 5 stars

Echt een leuke en leerzame BHV-training gevolgd. Mijn collega’s in het magazijn hebben ook de heftrucktraining gevolgd en waren net als ik, razend enthousast.

Geïnteresseerd in deze training?

Direct weten wat ‘t Veiligheidshuys voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, wij reageren binnen 24 uur!