BHV Kind en Omgeving | 't Veiligheidshuys

BHV Kind en Omgeving

Reviews

4 out of 5 stars

Ouders die de zorg over hun kinderen met pedagogisch medewerkers of gastouders delen, moeten altijd kunnen vertrouwen op uitstekende opvang. Daartoe is de Wet Innovatie van Kwaliteit Kinderopvang (IKK) in 2018 in het leven geroepen. 

 

Binnen deze wetgeving zijn wijzigingen aangebracht in kwaliteitseisen voor kinderopvang en peuterspeelzalen. Zo is het op iedere kinderopvanglocatie verplicht dat er minimaal één volwassene aanwezig is die naast een BHV-certificaat ook beschikt over een geldig kinder EHBO-certificaat. 

 

De training BHV Kind en Omgeving is een basistraining die we aanbieden in samenwerking met het Oranje kruis en is erkend voor de Wet I.K.K. Deze training is een combinatie tussen BHV en Kinder EHBO. Na het volgen van deze training ben je gecertificeerd als Kinder - EHBO’er én als BHV’er. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze en/of andere trainingen, neem dan contact met ons op via 085-0 653 754 of info@hetveiligheidshuys.nl.

 • Theorie

  Bij de ééndaagse basistraining BHV Kind en Omgeving volgen de cursisten de theorie via onze online leeromgeving. De lesstof wordt ondersteund door duidelijke foto’s en video’s en is voor iedereen toegankelijk. 

  Praktijk

  Hebben de cursisten de theorie afgerond, dan kunnen zij deelnemen aan de praktijktraining. De praktijktraining duurt 1 dag en staat in het teken van het praktisch oefenen van de verschillende vaardigheden. Om de cursisten optimaal te kunnen laten oefenen werken wij met kleine groepen van 8 tot 12 cursisten. Tijdens de praktijktraining worden de cursisten opgedeeld in 3 of 4 subgroepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat elke deelnemer in de gelegenheid gesteld wordt om de handelingen in de praktijk te oefenen. 

  Tijdens de training BHV Kind en Omgeving worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  •  - Verbandleer 
  •  - Wat te doen bij kleine letsels (botbreuken, kneuzingen etc.) 
  •  - Levensreddend handelen
  •  - (kinder) reanimatie met AED 
  •  - Brandoefeningen kleine blusmiddelen
  •  - Ontruiming 
  •  - Communicatie 

  Binnen ’t Veiligheidshuys vinden wij het belangrijk om niet te trainen aan de hand van een standaard lesplan. Zowel de online theorie als het lesplan worden jaarlijks vernieuwd met nieuwe trainingsvormen en spelelementen. 

  Certificaat 

  Bij een goed resultaat ontvangen de cursisten een Oranje Kruis certificaat EHBO voor kinderen en een BHV-certificaat van ’t Veiligheidshuys.

 • Wij begrijpen heel goed dat jouw collega’s niet gemotiveerd en gestimuleerd raken wanneer er elk jaar hetzelfde trainingsprogramma afgedraaid wordt. Dat doen wij dus ook niet. Onze lesplannen worden elk jaar vernieuwd en voorzien van nieuwe spelelementen. Ook passen wij elk jaar de e-learnings aan. Zo zorgen wij ervoor dat de trainingen niet alleen leerzaam zijn maar ook leuk zijn om te blijven volgen.

  Daarnaast steken wij de training ook in op behoeftes vanuit de groep óf vanuit jouw organisatie. In het laatste geval zou je kunnen denken aan jaarlijkse thema's. Wij steken de training dan hierop in. Geef het bij ons aan en wij denken graag mee!

 • Graag nemen wij de cursistenadministratie volledig uit handen, evenals de planning en alles wat komt kijken bij het organiseren van opleidingen en trainingen binnen jouw organisatie.

  Bij aflopende certificaten nemen wij ruim van tevoren contact met je op om je hieraan te herinneren en de mutaties voor de herhaling/ het volgende jaar door te nemen. Je hoeft hier zelf niet meer aan te denken!

  Wens je de cursistenadministratie of een deel hiervan zelf uit te voeren, dan staan wij je graag bij waar nodig!

 • Graag maken wij een scherp passend voorstel op basis van jouw wensen. Hierin is maatwerk ook mogelijk.

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Misschien ook interessant

BHV Trainingen

BHV Basis
Bekijk deze training

BHV Trainingen

BHV Herhaling
Bekijk deze training

BHV Trainingen

Preventiemedewerker
Bekijk deze training

BHV Trainingen

Hoofd BHV
Bekijk deze training

BHV Trainingen

Ontruimingstraining
Bekijk deze training

BHV Trainingen

Ontruimingsoefening
Bekijk deze training

BHV Trainingen

Ploegleider Basis
Bekijk deze training

BHV Trainingen

Ploegleider Herhaling
Bekijk deze training
Maatwerk

Onze op maat gemaakte aanpak biedt de juiste training, advies en oplossingen die passen bij jouw unieke situatie.

Meedenken

Wij denken graag mee met jouw organisatie en kunnen hierdoor beter inspelen op specifieke behoeften.

Ontzorgen

We nemen de hele cursistenadministratie, planning en organisatie van trainingen voor jouw organisatie uit handen.

Waar en wanneer

Onze trainingen en trainers zijn beschikbaar waar en wanneer jij dat wilt. Wij geven trainingen op locatie door heel Nederland.

Kleine groepen

Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen werken we altijd met kleine groepen waarbij iedereen veel individuele aandacht krijgt.

E-learning en praktijk

Veel van onze trainingen worden ondersteund door e-learning waardoor de praktijktraining echt in het teken staat van praktijkgericht oefenen.

Reviews

4 out of 5 stars

Based on 1624 reviews

Review data

5 sterren reviews

76%

4 sterren reviews

18%

3 sterren reviews

6%

2 sterren reviews

0%

1 sterren reviews

0%

Recent reviews

Leo Pieters
MixMasters

5 out of 5 stars

‘Het was een zeer nuttige en leerzame training, waarvoor mijn dank’

Mohammed Al-Safid
Sanadome

5 out of 5 stars

Het was fijn dat de training gericht was op de horeca, hierdoor heb ik echt iets aan de training gehad en sluit het aan op mijn werkzaamheden.

Marianne van den Heuvel
Tras Logistics

5 out of 5 stars

Echt een leuke en leerzame BHV-training gevolgd. Mijn collega’s in het magazijn hebben ook de heftrucktraining gevolgd en waren net als ik, razend enthousast.

Geïnteresseerd in deze training?

Direct weten wat ‘t Veiligheidshuys voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, wij reageren binnen 24 uur!