• Ontruimingstrainingen

Ontruimingsoefening

Wist u dat ieder bedrijf wettelijk verplicht is om minimaal één keer per jaar met het gehele bedrijf een ontruimingsoefening te organiseren? Hierdoor zijn niet alleen de BHV’ers getraind op een calamiteit, maar ook de overige medewerkers weten wat zij moeten doen in geval van een calamiteit.

Tijdens een ontruimingsoefening worden BHV’ers niet alleen getraind, maar er wordt ook geoefend. Hierdoor wordt het functioneren van de BHV-organisatie in de praktijk getest. Het doel van de oefening: snel en efficiënt het gebouw ontruimen. Graag helpen wij u bij het organiseren van een ontruimingsoefening en de evaluatie hiervan. Wij kunnen u ook van advies voorzien omtrent ontruimingsoefeningen.

’t Veiligheidhuys biedt de volgende ontruimingsoefeningen/ -trainingen aan:

Opleiding Ontruiming

Tijdens een Table Top-training oefent de BHV-organisatie aan de hand van een gezamenlijk bedacht scenario op een plattegrond en evalueert elkaars optreden. Een Table Top-training is ook geschikt voor organisaties waar oefenen voor een belasting zorgt bij de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden.

Programma Table Top-training

  • Doornemen van de interne procedures onder leiding van trainer
  • Bepalen en uitwerken oefendoelen en scenario
  • Oefenen op plattegrond door BHV-team
  • Evaluatie door BHV-team onder leiding van trainer
  • Vaststellen eigen leermomenten

Duur

De duur van de Table Top-training is circa 3,5 uur.

Kosten

De kosten voor een Tabel Top-training bedragen € 450,- per oefening exclusief btw.

Direct weten wat ‘t Veiligheidshuys voor uw organisatie kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, wij reageren binnen 24 uur!

  • “Het uit handen nemen van de cursistenadministratie scheelt onze organisatie veel tijd”