• BHV E-Learning

BHV E-Learning

Sneller uw BHV-certificaat behalen? Volg de theorie in eigen tijd en tempo. Praktijk is echt praktijk en kost slechts een halve dag!

De BHV-training met e-learning is zowel bedoeld voor cursisten die hun BHV-certificaat willen behalen als voor cursisten die hun BHV-certificaat willen verlengen. BHV-training ondersteund door e-learning biedt cursisten de mogelijkheid de theorie in eigen tijd en tempo te volgen. Doordat cursisten goed voorbereid naar de praktijk dag komen is praktijk écht praktijk en kunnen wij dit in een halve dag aanbieden.  Voor uw organisatie kan dit veel verletkosten schelen!

Heeft u naast herhalingscursisten ook enkele basiscursisten, dan kunnen deze deelnemen aan hetzelfde praktijk dagdeel. Voordeel voor u is dat u geen aparte training hoeft in te plannen voor de basiscursisten. Heeft u meerdere basis BHV-cursisten, dan wordt aangeraden te kiezen voor een hele dag praktijk. Ook hierbij volgen de cursisten de theorie via e-learning.

Theorie

De cursisten volgen de theorie via onze online leeromgeving.  De theorie wordt afgesloten met een online examen. De lesstof wordt ondersteund door duidelijke foto’s en video’s en is voor iedereen toegankelijk.

Duur

Herhalingstraining
De tijdsinvestering is afhankelijk van de kennis en ervaring van de cursisten. Gemiddeld zal dit 2 uur zijn.

Basistraining
De tijdinvestering voor basiscursisten is circa 4 uur.

Praktijk

Hebben de cursisten het online theorie-examen succesvol afgerond, dan kunnen zij deelnemen aan de praktijktraining. De praktijktraining staat in het teken van het praktisch oefenen van de verschillende vaardigheden. Om de BHV-cursisten optimaal te kunnen laten oefenen werken wij met kleine groepen van 8 tot 12 cursisten. Tijdens de praktijktraining worden de cursisten opgedeeld in 3 of 4 subgroepen. Hierdoor ben u ervan verzekerd dat elke deelnemer in de gelegenheid gesteld wordt om de handelingen in de praktijk te oefenen.

Onder leiding van ervaren trainers oefenen de cursisten onder meer de volgende handelingen:

 • Verbandleer
 • Wat te doen bij kleine letsels (botbreuken, kneuzingen etc)
 • Levensreddend handelen
 • Reanimatie met AED
 • Brandoefeningen kleine blusmiddelen
 • Ontruiming

Duur

Herhalingtraining
De duur van de praktijktraining voor herhalingscursisten óf groepen herhalingscursisten gecombineerd met basiscursisten is een dagdeel van 4 uur.

Basistraining
Voor groepen met alleen basiscursisten adviseren wij een praktijktraining van een dag, circa 8 uur.

Certifcaat

Wanneer de cursisten het theorie-examen en de praktijktraining succesvol afgerond hebben, dan ontvangen zij een BHV-certificaat

Graag nemen wij u de cursistenadministratie volledig  uit handen, evenals de planning en alles wat komt kijken bij het organiseren van opleidingen en trainingen binnen uw organisatie.

Een BHV-certificaat is één jaar geldig. Twee maanden voor dit jaar afloopt nemen wij contact met u op om u hieraan te herinneren en de mutaties voor de herhaling/ het volgende jaar door te nemen. U hoeft hier zelf niet meer aan te denken!

Wenst u de cursistenadministratie of een deel hiervan zelf uit te voeren, dan staan wij u graag bij waar nodig!

Graag maken wij voor u een scherp passend voorstel op basis van uw wensen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan; wij reageren binnen 24 uur!

 • Online leren in eigen tempo

 • Halve dag praktijk

 • Ervaren trainers uit de praktijk

 • Praktijk afgestemd op eigen omgeving

 • Waar en wanneer het u uitkomt

 • Cursistenadministratie volledig uit handen genomen

 • Kleine groepen

Direct weten wat ‘t Veiligheidshuys voor uw organisatie kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, wij reageren binnen 24 uur!

 • “t Veiligheidshuys verzorgt voor onze medewerkers diverse veiligheidsopleidingen. No nonsense, praktijkgericht, kostenbesparend. Kortom; een aanrader voor elke organisatie!”