Missie en Doelstelling

Elke dag maken wij ons sterk voor bedrijfsveiligheid binnen organisaties. Dat doen wij met het aanbieden van een breed scala aan opleidingen en trainingen én het uitvoeren van adviestrajecten op het gebied van bedrijfsveiligheid.

Onze missie

Bedrijven én personen bewust maken van risico’s op het gebied van bedrijfsveiligheid. Met een passie voor veiligheid willen wij zorgdragen voor goede en betaalbare veiligheidstrainingen en adviestrajecten voor iedereen en elke organisatie.

Onze doelstelling

Het aanbieden van een breed programma aan opleidingen en trainingen die zo veel mogelijk afgestemd zijn op de praktijk. Wij hebben onszelf ten doel gesteld trainingen te verzorgen gericht op het creëren van zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Een veilige en positieve leeromgeving voor cursisten creëren waarin (zelf)vertrouwen centraal staat. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil.

‘t Veiligheidshuys probeert zich niet alleen te onderscheiden door het leveren van maatwerk én kwaliteit maar ook door flexibiliteit. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal bedienen.

Door middel van persoonlijk contact en korte lijnen met onze collega’s werken wij elke dag aan een goede relatie met onze klanten. 

Veiligheid is een cultuur!