Over ’t Veiligheidshuys

’t Veiligheidshuys kijkt graag samen met u naar de manier waarop we het werken binnen uw organisatie zo veilig mogelijk kunnen maken. Wij bieden u een compleet aanbod aan opleidingen, trainingen, adviestrajecten en materialen op het gebied van bedrijfsveiligheid. Bovenal om veiligheid binnen uw organisatie te kunnen garanderen. Maar natuurlijk ook om te voldoen aan de eisen vanuit de Arbowet. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van bedrijfsveiligheid en delen onze kennis graag met u.

Graag gaan wij met u om tafel om te bespreken welke opleidingen, trainingen en/of adviestrajecten passen binnen uw organisatie. Van begin tot eind ondersteunen wij u op persoonlijke wijze op het gebied van bedrijfsveiligheid. En de administratieve afhandeling zoals planning en cursistenadministratie? Die nemen wij gewoon voor u uit handen. Dan doen wij waar wij goed in zijn. En kunt u blijven doen waar u goed in bent. In een veilige werkomgeving.

Wij leiden op, de cursist maakt het verschil

Cursisten moeten kunnen leren in een veilige leeromgeving die zoveel mogelijk is afgestemd op de praktijk, maar ook afgestemd op de wettelijke kaders van ‘kennis’, ‘kunde’ en ‘vaardigheden’. Onze trainingen zijn gericht op het creëren van zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Een veilige en positieve leeromgeving voor cursisten waarin (zelf)vertrouwen centraal staat. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil!

‘t Veiligheidshuys Learning Academy

‘t Veiligheidshuys beschikt over een eigen online leeromgeving. Binnen deze online leeromgeving ontwikkelen wij snel en eenvoudig e-learning ter ondersteuning van de trainingen of als online cursus. Alle e-learnings zijn modulair opgebouwd waardoor wij makkelijk maatwerk kunnen leveren. Cursisten krijgen direct toegang tot hun eigen digitale leeromgeving waar de verschillende e-learnings te vinden zijn, toetsbanken maar ook theorie als naslagwerk.

Binnen de Learning Academy worden cursisten op de hoogte gesteld van geplande trainingen en wat er van hen verwacht wordt. Ook kunnen cursisten hier zelf certificaten downloaden. Als klant kunt u inloggen en de voortgang van uw cursisten inzien, evenals alle geplande trainingen en uitgegeven certificaten. Communiceren met de gehele cursusgroep, een selectieve groep of één cursist. Alles is mogelijk via onze Learning Academy.

De Learning Academy is er om leren in alle opzichten leuker, efficiënter en gemakkelijker te maken!