Over ’t Veiligheidshuys

’t Veiligheidshuys kijkt graag samen met u naar de manier waarop we het werken binnen uw organisatie zo veilig mogelijk kunnen maken. Wij bieden u een compleet aanbod aan opleidingen, trainingen en adviestrajecten op het gebied van bedrijfsveiligheid. Bovenal om veiligheid binnen uw organisatie te kunnen garanderen. Maar natuurlijk ook om te voldoen aan de eisen vanuit de Arbowet. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van bedrijfsveiligheid en delen onze kennis graag met u.

’t Veiligheidshuys is opgericht door Florian van Harten. Door zijn jarenlange ervaring in de opleidingswereld rondom bedrijfsveiligheid, zag hij waar bedrijven behoefte aan hebben: persoonlijke benadering, ontzorging op het gebied van cursistenadministratie en inhoudelijke deskundigheid. Dát zijn dus ook de uitgangspunten van ’t Veiligheidshuys. Hiermee zijn wij uw partner op het gebied van veilig werken.

Graag gaan wij met u om tafel om te bespreken welke opleidingen, trainingen en/of adviestrajecten passen binnen uw organisatie. Van begin tot eind ondersteunen wij u op persoonlijke wijze op het gebied van bedrijfsveiligheid. En de administratieve afhandeling zoals planning en cursistenadministratie? Die nemen wij gewoon voor u uit handen. Dan doen wij waar wij goed in zijn. En kunt u blijven doen waar u goed in bent. In een veilige werkomgeving.